Openingstijden:

Maandag
13:00 - 18:00
Dinsdag
10:00 - 18:00
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 20:00
Vrijdag
10:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 17:00

Disclaimer

Deze website wordt uitgegeven door CC-House Computers te Arnhem.

Wijzigingen

CC-House behoudt zich het recht voor om de inhoud van deze website en de tekst van deze pagina op elk gewenst moment naar eigen inzicht te veranderen.

Aansprakelijkheid

De informatie op deze site is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. De informatie is bedoeld voor algemeen gebruik en is niet toegespitst op de individuele situatie van de bezoeker. Aan de verstrekte informatie op de site kunnen geen rechten worden ontleend. CC-House aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor fouten die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Aanbiedingen

De aanbiedingen op deze website zijn onder voorbehoud van typefouten en voorraad. Indien een artikel, als gevolg van een typefout, verkeerd geprijsd is, dan is CC-House niet verplicht om het artikel tegen deze foutieve prijs te leveren. Indien een artikel is (uit)verkocht, kan geen aanspraak gemaakt worden op de betreffende aanbieding.

Links

Deze website bevat hyperlinks naar andere bedrijven en instellingen. Daarnaast worden vanuit tal van sites links gelegd naar deze website. CC-House is niet verantwoordelijk voor de informatie die op deze externe sites wordt gepresenteerd.

© Copyright

Alle op deze website aangeboden informatie (tekst, illustraties, productnamen, logo's etc.) is eigendom van CC-House of van de respectievelijke eigenaren. De inhoud ervan mag niet worden (her)gebruikt, in originele of gewijzigde vorm, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van CC-House of de respectievelijke eigenaren.

Informatie

Wanneer u meer informatie wenst over het gebruik van informatie en/of het verkrijgen van toestemming voor publicatie, neem dan contact op met:

CC-House
Klarendalseweg 147
6822GG Arnhem
Telefoon: 026 389 20 59
E-mail....: info@cchouse.nl

Tweedehands Verkoop

Goed & Goedkoop!
Klik voor artikel informatie!! IN PRIJS VERLAAGD !!!!!
APPLE i-Mac midden 2011


€ 250,00

tik op de afbeelding voor meer informatie.Aantal bezoekers: 00549682Laatste Update: 27-09-2022Disclaimer